info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Promar Tekstilden Anneler Gününde Anlamlı Jest

Dünyaca tanınmış ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan Promar Tekstil Tarım Ürünleri A.Ş. anneler günü münasebetiyle işçilerine bir jest yaparak, mangal ve piknik düzenledi.

 

Organik bahçe ve ormanı bulunan fabrikanın yeşil ortamında piknik organizasyonu düzenleyen genel müdür Sami Yalçın, “Kadınlar sosyal yaşamın ve hayatımızın yapı taşlarıdır  Her kadın ya anne ya da anne adayı olarak hayatımızın vazgeçilmez birer parçasıdır. Sadece eş, anne veya toplumsal bir öğe değil, aynı zaman da iş ve çalışma hayatında da önemli yer tutmaktadırlar. Biz de ana üretimi konfeksiyon olan bir firma olduğumuz için, kadın çalışanlarımız çoğunluk oluşturmaktadır.
 
 
Biz de firma olarak, kadınları bu anlamlı günde hatırlayıp, böyle bir organizasyon düzenleyerek, temel prensibi çevre olan işyerimizde bulunan doğal piknik alanında kendilerini onurlandırmak istedik. Bir nebze olsun mutlu edebildiysek biz de mutluyuz. Bu tür organizasyonları, işçi memnuniyeti bazında yapmaya devam edeceğiz.”dedi.
 
 
Bu organizasyonu fabrika ile birlikte organize eden Evren Yemek personel müdürü Murat Özkök de yaptığı açıklamada, “Promar Tekstil nezdinde bize bu öneriyi sunan Sayın Sami Yalçın’ın bu önerisi, bizleri de memnun etmiş olup, özellikle anneler günü gibi mana ve önemi yüksek bir nedenle yapılması mutluluğumuzu ikiye katlamıştır. Firma olarak katkımızın olmasının gururu ve memnuniyeti içerisindeyiz. Böyle bir şeye vesile olmamıza neden olan herkese şahsım ve firmam adına teşekkür ederim.” Dedi. Etkinlik, iki firmanın futbol müsabakasıyla sona erdi.