info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ptt den Bayrama Özel Fırsatlar

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde PTT Şubesi Ramazan Bayramı’na özel kampanya düzenliyor.

Bayram dolayısıyla özel indirimin 15 gün süreceğini belirten PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, "Ramazan Bayramı nedeniyle kargo ücretlerinde Bayram özel indirimimiz var. İndirimler Bayram'dan bir hafta önce başlayıp bir hafta sonraya kadar geçerli olacak. Buna göre 1 Ağustos'ta başlıyor 15 Ağustos’a kadar devam ediyor. Halkımızın bu fırsatlardan yararlanması gerekir" dedi.
 
İnternet ve GSM hizmetlerinin yaygınlaşmasıyla birlikte talep görmeyen tebrik kartı gönderilmesine ilişkin de teşvik eden Ali Arslan, tebrik kartlarının halk tarafından kullanılmasını istedi. Artık sadece resmi kurumlar ve siyasetçilerin tebrik kartı kullandığını söyleyen Arslan, "Ramazan Bayramı'nda vatandaşlarımızın tebrik kartı göndermesini bekliyoruz. Tebrik kartı göndermek çok ucuz. 50 kuruş ülke içerisinde uluslararası (Yurt dışı) ise 1 TL'ye tebrik kartı gönderilebiliyor. Tebrik kartının sıcaklığını herkesin yaşamasını bekliyoruz" dedi.
 
PTT'nin Cumartesi günleri açık pazar günleri kapalı olduğunu belirten Ali Arslan, "Cumartesi günleri PTT açık. Sadece pazar günleri çalışmıyoruz. Kargo şubemiz tam gün açık. Merkez şubemiz ise sabah 10.00 ile 16.00 arasında hizmet veriyor. Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Sokak 50 numaradaki Kargo Birimimiz Cumartesi günü hizmet vermeye devam edecek. Bu birimde kargo, mektup, telgraf ve tebligat işlemleri yapılmakta" diye konuştu.