info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rotary Alman Konuklarını Ağırladı

Çorlu Rotary Kulübü, dünyada ülkeler arası mesleki ve kültürel ziyaretler etkinlikleri kapsamında Almanya`dan gelen misafirlerini ağırladı.

Çorlu Rotary Kulübü tarafından Alman konukları için yemek düzenlendi.

Sefa Otel de düzenlenen yemeğe Çorlu Rotary Kulübü üyeleri, konuk Alman rotaryenler ve davetliler katıldı.

Yabancı konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayabilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz diyen Çorlu Rotary Kulübü dönem başkanı Hüseyin Çetiner: "Adeta tüm imkanlarını seferber eden hem üyelerimize hem de geçmiş dönem başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Alman rotaryenleri ilçemizde ağırlamak Çorlu nun uluslar arası alanda tanıtımı için de iyi bir fırsat oldu. Çorlu da faaliyet gösteren bazı firmalar ve fabrikaları konuklarımızın görmesini sağladık. Ziyaretlerimizde bizlere kapılarını açan tüm dostlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Yemekte geçtiğimiz asamblede verilen meslek ödülleri kapsamında ödüle layık görülen ancak törende yer alamayan Yardımcı Doç. Dr. Nevzat Gökay a da meslek başarı ödülü verildi.

Alman rotaryenler, Rolf Mayrhofer, Elisabeth Stockmann, Clemens Schimpf, Katharina Klinge, Andreas Albrecht de Çorlu Rotary Kulübü üyelerinin karşısına tek tek çıkarak kendileri, bulundukları şehir ve iş yerleri ile ilgili olarak bilgileri Çorlu Rotary Kulübü üyeleri ile paylaştılar. Yemekte rotaryenler canlı müzik eşliğinde gece boyunca eğlendi.