info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Satranç Şampiyonu’ndan Kaymakam’a Ziyaret

Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edecek olan, Tekirdağ’da düzenlenen Yıldızlar satranç turnuvası birincisi Taha Mert Dönmez Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti.

Kaymakam Kubilay çocukların sporun branşlarının yanı sıra satranç ile ilgilenmeleri gerektiğini, satranç, zihinsel gelişmeyi sağlaması bakımından da önemlidir olduğunu söyledi.
ekirdağ’da düzenlenen Yıldızlar satranç turnuvası birincisi Tepe Ortaokulu öğrencisi Taha Mert Dönmez ve okul yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Taha Mert Dönmez 26-30 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edecek.
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Öğrencimizi yakalamış olduğu başarıdan dolayı kutlayarak," Hocalarını ve öğretmenlerine öğrencinin bu başarısından dolayı teşekkür ediyorum. Çocukların spor branşlarının yanı sıra satranç ile de ilgilenmelerinin çok önemli." ifadelerini kaydetti.
Okul Müdürü Fahrettin Karaman da, “ Okulumuz öğretmeni Remzi Yakut hocamız satranç kategorisinde başarılı öğrenciler yetiştiriyor. Okulumuzun başarılı öğrencisi olan Taha Mert Dönmez de başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Kendisini, öğretmenlerini ve ailesini kutluyorum” diye konuştu. 
Tekirdağ birincisi Taha Mert Dönmez, Kalp ve Damar Cerrahı olmak istediğini dile getirerek,"Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Ayrıca güzel bir derecede alacağım. Benim bu başarıma ortak olan herkese de teşekkür ediyorum” diye konuştu.