info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Tekirdağ da dün polis evi bahçesinde am XZbayramlaşma programından sonra vali Ali Yerlikaya ile birlikte protokol mensupları ve eşleri şehit ve gazi ailelerini evlerine bayram ziyaretinde bulundular.

 

Mardin Nuseybin ilçe jandarma komutanlığında görevliyken Midyat kara yolunun 23 KM de Kadek terör örgütü mensuplarınca asfalta döşenmiş mayının askeri araç geçerken patlatılması sonucu şehit olan Gökmen Yavuz’un ailesi Ziyaret edildi.
 
Bölücü Terör örgütlerinin araziye mayın döşenmesi sonucu mayın patlamış olup bir yağını kaybeden Ahmet Özcan’ın evi ve ailesi ziyaret edildi.
 
07.09.1996 tarihinde Bingöl ili genç ilçesi jandarma bölük komutanlığı emrinde görev yaparken lice karayolunun Küper mevkiinde pusuya düşürülerek şehit edilen Harun Duman’ın emekli polis memuru olan babası Muzaffer Duman’ın  ailesi ziyaret edildi.
 
10.12.1989 tarihinde Tim halinde arazi taraması esnasında pusuya düşürülmüş ve el bombası patlaması sonucu gözünü kaybeden vücudunda şarapnel parçaları bulunan Rami Aslan’ın ailesi ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde vali Ali Yerlikaya ve eşi , Vali yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Garnizon komutanı Tuğ Gen Ömer Faruk Küçük ve eşi, Belediye başkanı op. Dr. Adem Dalgıç ve eşi,   İl jandarma komutanı kazım Rıfkı Ayan ve eşi, İl emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek devletin her zaman yanlarında olduğunu belirttiler. Bayram sebebiyle çocuklarına hediyeler götüren vali Ali Yerlikaya yapılan ziyaretlerden vatandaşların çok memnun olduğu bu bayram gününde bizlerin evlerine gelerek acımızı mutluluğa dönüştürdünüz devletimize ve size minnet şükran duygularımızı ifade ediyoruz dediler.