info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehitler Bu Bayram’da Unutulmadı

Tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Şehitliği bu yıl da unutulmadı. Çerkezköy Şehitliği, Kurban Bayramı dolayısyla Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan ve askeri erkan tarafından ziyaret edildi.

Tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Şehitliği bu yıl da unutulmadı. Çerkezköy Şehitliği, Kurban Bayramı dolayısyla Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan ve askeri erkan tarafından ziyaret edildi. Bayramın ilk günü saat 10.00’da Çerkezköy Şehitliği’ni ziyaret eden Tuğgeneral Mehmet Ozan ve askeri erkan, şehit aileleriyle bayramlaştıktan sonra şehit mezarlıklarına karanfiller bıraktı. Şehit annesi ve şehit babalarının ellerini öpen Tuğgeneral Mehmet Ozan, onlarla sohbet ederek, gözyaşı döken şehit yakınlarını teselli etmeye çalıştı. 
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un mezarı da Kurban Bayramı’nın ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Şehit annesi Hatun Nilüfer Ersoy, şehit babası Mustafa Ersoy ve şehidin abileri Devrim ve Dursun Ersoy; Dinçer Ersoy’un mezarı başında dua ederek mezara karanfil bıraktı. 2005 yılında şehit düşen Piyade Er Ilgar Özkan’ın yakınları da Özkan’ın fotoğrafını öperek gözyaşı döken Özkan ailesini Tuğgeneral Mehmet Ozan ve askeri erkan teselli etti.