info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Selde Zarar Gören Hükümet Konağına Tadilat

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, Hükümet Konağı’nın tadilatını üstlenen Çerkezköy Belediyesi, Hükümet Konağı Alçı, Tamir, Boya ve Mermer Yapımı işi ihalesini Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi.

İhalede, Avcı İnşaat-Lütfü Avcı firması 6 bin 100 TL+KDV teklif ile en uygun teklifi vererek ihaleyi aldı. İhale çerçevesinde Çerkezköy Hükümet Konağı alçıları yüklenici firma tarafından tamir edilecek ve boyanın yanı sıra merdiven süpürgelikleri de temizlenecek. İhale kapsamında mermerlerin de yenileneceğini belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, cam tuğla duvar sökülmesi işinin de ihale kapsamında gerçekleştirileceğini kaydetti. Yetkililer çalışmaların haftasonları ve akşamları saat 17.00’dan sonra yapılacağını kaydetti. 
 
Çerkezköy Hükümet Konağı Binası’nın giriş katında hizmet veren Çerkezköy Adliyesi, 2012 yılında yaşanan sel felaketinde sular altında kalmış ve büyük çapta maddi zarar görmüştü. Çerkezköy Adliyesi’nin 2013 yılı Aralık ayı başında yapımı tamamlanan Çerkezköy Adalet Sarayı’nda hizmet vermeye başlamasının ardından Çerkezköy Hükümeti Konağı’nın ilk 2 katı da boşalmış oldu. Burada gerçekleştirilecek olan Alçı, Tamir, Boya ve Mermer Yapımı çalışmalarının ardından Hükümet Konağı’nın ilk 2 katı, İlçe Kaymakamlığı bünyesindeki diğer birimlere tahsis edilecek ve vatandaşların daha rahat bir ortamda hizmet almaları sağlanacak.