info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Semih Saygıner - Gizli Aşk

Ünlü bilardocu Semih Saygıner in "Gizli Aşk" adlı albümü çıktı. Saygıner, "Şarkı yarışması müzikle yaşadığım gizli aşkı gün ışığına çıkarttı" diyor.

Profesyonel bilardo oyuncusu Semih Saygıner’in "Gizli Aşk" adlı albümü çıktı. Şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyleyen Saygıner, 4 yıl önce katıldığı bir şarkı yarışmasından sonra albüm yapmaya karar verdiğini söyledi.

Saygıner’in "Gizli Aşk" isimli albümünde 13 şarkı yer alıyor. Albümde "Gizli aşk bu", "Bir gece ansızın gelebilirim", "Duydum ki unutmuşsun", "Söyle naz mı bu kaş çatış", "Nasıl geçti habersiz", "Yarım kalan aşk", "Ayrılık rüzgarı", "Çaresizim", "Tadı yok sensiz geçen", "Seninle bir sonbahar", "Susma", "Silinmeyen aşk" ve " Sensiz saadet neymiş" isimli şarkılar yer alıyor.

"Şarkı Söylemeyi Çok Sevmişimdir"
47 yaşındaki profesyonel bilardo oyuncusu Saygıner, albümünün içinde yer alan tanıtım kartında dinleyicilerine şarkı söylemeye nasıl karar verdiğini anlatıyor.

Saygıner şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirterek, "Hayatım Bilardo ile şekillendi ve bu yüzden beni hep sporcu kimliğim ile tanıdınız. Ancak 2007 yılında katıldığım bir şarkı yarışması müzikle yaşadığım bu gizli aşkı gün ışığına çıkarttı. Yarışmadan sonra ise müziğe olan ilgim arttı ve kendimi bu konuda geliştirmek istedim" dedi.

"Vazgeçmediğim Bir Tutku Haline Geldi Müzik"
Şarkı söylemek için özel eğitimler aldığını ifade eden Saygıner sözlerini şöyle tamamladı:
"Öğrendikçe ve geliştikçe çok daha keyif aldığım ve vazgeçemediğim bir tutku haline geldi müzik. Tıpkı bilardoya başladığım ilk zamanlarda olduğu gibi. Yaşadığım bu keyifli süreci ’Gizli aşk’ adlı bir albüm yaparak paylaşmak istedim. Şimdi de ilk albümü beğeninize sunabilmiş olmanın heyecanını yaşıyorum"

Albümdeki Şarkılar:

01Semih Saygıner - Gizli Aşk Bu
02Semih Saygıner - Bir Gece Ansızın Gelebilirim
03Semih Saygıner - Duydum Ki Unutmuşsun
04Semih Saygıner - Söyle Naz Mı Bu Kaş Çatış
05Semih Saygıner - Nasıl Geçti Habersiz
06Semih Saygıner - Yarım Kalan Aşk
07Semih Saygıner - Ayrılık Rüzgarı
08Semih Saygıner - Çaresizim
09Semih Saygıner - Tadı Yok Sensiz Geçen
10Semih Saygıner - Seninle Bir Sonbahar
11Semih Saygıner - Susma
12Semih Saygıner - Silinmeyen Aşk
13Semih Saygıner - Sensiz Saadet Neymiş