info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Senanur Kepenek Türkiye 5.si Oldu

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Senanur Kepenek 27 kiloda 5. oldu.

ÜÇBİN SPORCU KATILDI 
 
Çanakkale Zaferinin 100. Yılı’nda Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda düzenlenen ve 74 ilden yaklaşık üç bin sporcunun katılımıyla gerçekleşen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Senanur Kepenek 27 kiloda 5. oldu. Çanakkale'de 29 Temmuz-2 Ağustos 2015 tarihleri arasında şölen havasında geçen bu şampiyonada madalya almak için yarışan Senanur Kepenek son maçında talihsiz hatalar sebebi ile az farkla madalyayı kaçırırken şampiyonadan beşinci olarak ile döndü. 
 
DERECE ELDE ETMEYİ HEDEFLİYORUZ
 
Şampiyonanın ardından Senanur Kepenek ve Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel Çerkezköy Belediye Başkanımıza ziyarette bulundu. Çanakkale’de düzenlenen müsabakalara 7 sporcu ile katıldıklarını ifade eden Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “Biz sporcularımızla kendimize güvenerek müsabakalara katıldık. Şampiyonada yaklaşık üç bin sporcu vardı. Biz madalya almak ve dereceye girmek için elimizden gelen gayret gösterdik. Ancak bazı talihsiz hatalar sebebi ile şampiyonadan Senanur kızımızın beşincilik derecesi ile döndük. Diğer sporcularımız rakipleri ile mücadelelerini başarılı bir şekilde sergilediler. Maçlarımızda dereceye bir maç veya iki maç kala elendik. Biz önümüzdeki şampiyonalara daha da hırslı ve dikkatli hazırlanarak derece elde etmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. 
 
4 SPORCU İLE KATILACAĞIZ
 
9-13 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek olan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na 74 sporcu ile katılacaklarını dile getiren Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “Şampiyonaya katılmak için bu akşam yola çıkacağız. Müsabakalara 1 kız, 3 erkek olmak üzere 4 sporcu Çerkezköy’den ilimizi temsilen katılacağız. Sporcularımız 49 kiloda Merve Kepenek, 48 kiloda Fatih Sert, 51 kiloda Burak Orhan ve 59 kiloda Eray Yıldız derece ve madalyalar için ter dökecekler. Ben gideceğimiz şampiyonadan güzel sonuçlarla döneceğimize eminim” dedi. 
 
BAŞKAN AKAY ALTIN KIZIMIZI SORDU
 
Katılacakları müsabakalarda göstermiş oldukları başarılardan dolayı sporcuları ve Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel’i tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Katılmış olduğunuz müsabakalarda Çerkezköyümüzün adını derecelerle ve şampiyonluklarla taçlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Tüm sporcuları göstermiş oldukları başarı ve azimlerinden dolayı kutluyorum. Her zaman söylediğimiz gibi sizler başarılı olduktan sonra aşamayacağınız engel yok. Bizler her zaman yanınızda olacağız” dedi. Ziyaretin bir bölümünde Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel’e Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından 3 -5 Temmuz 2015 tarihleri arasında Fransa'nın Schiltigheim şehrinde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda 3. olan Çerkezköy’ün altın kızı Kübra Kepenek’i sordu. Bilal Güzel Kübra’nın 22-26 Ağustos tarihleri arasında Kore’de düzenlenecek olan milli takım bünyesinde Dünya Taekwondo Şampiyonası’na hazırlığı için on gündür Ankara’da kampta olduğunu, Ağustos’un 18’inde şampiyona için Seul’e gideceğini ifade etti. 
 
SESSİZ FIRTINAMIZA GÜVENİYORUZ
 
Dünya Taekwondo Şampiyonası’nda Kübra’ya güveninin tam olduğunu belirten Çerkezköy Belediye başkanımız Vahap Akay, “Çıkacağı müsabakalarda kendisine başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki oradan da büyük bir başarı ile gelerek göğsümüzü bir kez daha kabartacak. Trabzon’da düzenlenecek şampiyona için sizlere de başarıla diliyorum. Her zaman yanınızdayız” dedi