info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sendikalardan Tekirdağ Belediye Başkanına Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ il temsilciliğine bağlı sendikaların şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadınlar komisyonu temsilcilerinin de katılımıyla Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç a makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Adem Aalgıç "Tekirdağ ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kamu-Sen in ziyaretinden memnun kaldığını belirterek, katılımcılığa çok büyük önem verdiklerini, Tekirdağ ı sivil toplum ile birlikte yöneteceklerini, dolayısıyla bundan sonraki süreçte Kamu-Sen le işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde" bulundu.

Daha sonra söz alan Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ il temsilcisi muzaffer doğan:" sürekli göç alan ve genç nüfusu çok olan ilimizde her seçimden sonra yeni yöneticilerin seçilmesinin çok anlamlı olduğunu" söyledi."Yeni dönemde sizlerden çalışanlar arasında eskiden olduğu gibi ayrım yapılmamasını, kurumun adaletle yönetilmesini arzu ediyoruz. Geçmişte sendikacılık adına çok büyük acılar yaşandı, ayrımlar yapıldı. Büyük üzüntüler yaşandı. Yeni dönemde bu ayrımların ve üzüntülerin telafi edilmesini umuyoruz. Ve bununda takipçisi olacağımızı belirtmek isterim" dedi.

Yeni seçilen Belediye Başkanı Adem Dalgıç:" Kesinlikle hiç bir ayrımın yapılmayacağını, taraflı, hukuksuz uygulamaların olmayacağını, tek hedefin her yönüyle güzel bir Tekirdağ olacağını " söyledi.
Ziyaret karşılıklı iyi niyet dilekleri ve başarı temennileriyle sona erdi.