info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

SGK Haftasında Vali Yerlikaya ya Ziyaret

13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle, SGK İl Müdürü Mahmut Kotan ve SGK personeli Vali Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle, SGK İl Müdürü Mahmut Kotan ve SGK personeli Vali Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Vali Yerlikaya; “Sosyal güvenlik ya da güvence arayışlarının, insanlık tarihi kadar eski olduğunu belirterek, geride kalan süreçte sosyal güvenliğin öneminin daha da arttığını, uygulamaları ile de çalışma hayatı başta olmak üzere, diğer tüm sektörlerde belirgin olarak, daha önemli ve anlaşılır hale geldiğini” ifade etti. Vali Yerlikaya konuşmasının ardından, İl Müdürü Mahmut Kotan’ın ve ziyarete gelen SGK personelinin haftalarını kutlayıp, çalışmalarında kolaylık ve başarı dileklerinde bulundu.
İl Müdürü Mahmut Kotan da; “SGK Kanununun, 16 Mayıs 2006 tarihinde TBMM’de kabul edilmesi nedeniyle, 2008′den itibaren her yıl 16 Mayıs gününün içinde bulunduğu haftanın SGK Haftası olarak kutlandığını ve bu haftada kurum olarak toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşturmak amacıyla  bir takım etkinlikler içerisinde olduklarını ifade ederek, toplumun neredeyse tamamını ilgilendiren, sosyal güvenlik sistemi ve SGK ile ilgili yürütülen çalışmalara  desteklerinden dolayı Vali Ali Yerlikaya’ya teşekkür” etti.