info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sitespor Zirvedeki Yerini Koruyor

Tekirdağ Birinci Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden SiteSpor, deplasmanda karşılaştığı Ahımehmet Gençlik Spor’u 3-1’lik skorla yenerek zirvedeki yerini korumasını bildi.

Tekirdağ Birinci Amatör Ligi B Grubu 5. Hafta mücadelesinde lider SiteSpor, Ahımehmet Gençlik Spor ile Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Spor sahasında karşı karşıya geldi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Ahımehmet Gençlik Spor bu maçı çıkış mücadelesi olarak değerlendirdi fakat erken yedikleri gol ile 1-0 geriye düştüler.
 
Rakip kale önünde baskı kurmak isteyen Ahımehmet Gençlik Spor son vuruşlarda etkili olamadı. İkinci yarının son dakikalarına girilirken kalesinde ikinci golü gören Ahımehmet Gençlik Spor 2-0 skorla geriye düştü ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
 
İkinci yarının çalan düdüğü ile daha diri gözüken Ahımehmet Gençlik Spor ataklarını rakip kale önünde daha da sıklaştırdı ve golü buldu. 2-1'lik skordan sonra Site Spor panik içine düştü, beraberlik sayısını bulmak için güzel futbol oynayan Ahımehmet Gençlik Spor as kalecinin sakatlanıp yerini yedek kaleciye bırakması ile zorunlu bir değişiklik yapmak zorunda kaldılar.
 
Maçın son bölümlerinde Site Spor'un uzaktan gelen bir şutunu sektiren Ahımehmet Gençlik Spor kalecisi Site spor'un 3. golüne engel olamadı ve maç 3-1'lik skorla sona erdi.