info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Son Anda Kurtuldular

Tekirdağ ın Çorlu ilçesine bağlı Velimeşe beldesinde yolun karşısına geçmek için bekleyen vatandaşlar, otomobile çarparak devrilen beton mikserinin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anı işte böyle görüntülendi.

Son Anda Kurtuldular

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Velimeşe beldesinde yolun karşısına geçmek için bekleyen vatandaşlar, otomobile çarparak devrilen beton mikserinin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anı işte böyle görüntülendi.

Çorlu'dan Çerkezköy istikametine gitmekte olan Osman A., yönetimindeki 34 TU 9821 plakalı beton mikseri ışıklı kavşakta bekleyen Habip K. yönetimindeki 22 DH 910 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan beton mikseri yol ortasına devrildi. 

Kaza anında karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen vatandaşlar büyük bir tehlike atlattı. Kaza anı ise MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Meydana gelen kazada beton mikseri sürücüsü Osman A.`nın yaralandığı ve Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

SERDAR ŞAHİN-TEKİRDAĞ