info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sosyal Market Projesi Sürüyor

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hayata geçirilen ’Sosyal Market Projesi’ devam ediyor.

İkinci el kullanılabilir ürünlerin toplanarak ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalandırıldığı sosyal marketin, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen yüzlerce vatandaşa yardım ettiği öğrenildi. Toplanan yardımların ise sosyal market aracılığı ile toplum vicdanını incitmeden ve bireylerin onurunu rencide etmeden gizli ve en kısa sürede ihtiyaç sahibine ulaştırıldığı kaydedildi. 
 
Projenin gönüllülük esasıyla ayakta durduğunu vurgulayan Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, "Proje, sosyal barışı sağladığı gibi israfın da önlenmesi, yoksulluğun azaltılması, toplumsal dayanışma ve hoşgörünün tesisi ile ülke kaynaklarının verimli kullanılması gibi bir çok fayda sağlıyor. Sosyal Market'in faaliyete geçtiği tarihten itibaren, 33 hayırsever vatandaş ve firma tarafından 4 bin 388 parça ikinci el kullanılabilir giyim eşyası 729 ihtiyaç sahibi ailemize ulaştırılmıştır" diye konuştu.
 
Çevrede bulunan ve projeye destek olabilecek kişilerin konu hakkında bilgilendirilmesini isteyen Kaymakam Hersanlıoğlu, yardımseverleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'ne davet etti.