info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesi Hafriyat ve İnşaat Atıklarını Topluyor

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa İlçe Merkezinde moloz, hafriyat ve atıklar büyük titizlikle ile toplatılıyor.

Daha yaşanabilir bir kent oluşturmak adına, Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik ekipleri ilçe genelinde hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Yeni kurulan Süleymanpaşa Belediyesinin şehir sorumluluk alanı genişleyen ve bu alanlarda geçmiş yıllardan kalan, yol kenarlarına ve boş arazilere gelişi güzel atılmış evsel atıklar, molozlar, hafriyat, inşaat ve yıkıntı atıkları ile budanmış ağaç dalları ve muhtelif hurdalar hummalı çalışma gerçekleştirilerek ekiplerce toplanılarak, bertaraf ediliyor.
 
‘’ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’’             
 
Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Ertuğrul Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi olmak üzere, İlçe Merkezinde moloz, hafriyat atıkları, inşaat ve yıkıntı atık temizlik çalışmalarının rutin bir şekilde devam edeceği ifade edildi.
 
‘’VATANDAŞLARIMIZ BU KONUDA DUYARLI OLMALI’’
 
Vatandaşların memnuniyetle karşıladığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir, çevre temizliği konusunda vatandaşlara işbirliği çağrısı yaptı. ‘’Vatandaşlarımızdan daha temiz bir çevre için duyarlılık bekliyoruz. Bu sebeple hepimize büyük sorumluluklar düşüyor, unutmayalım ki en iyi temizlik kirletmemektir” dedi.