info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süper Amatör Lig’de Heyecan Devam Ediyor

Süper Amatör Lig’de beşinci hafta oynanan karşılaşmaların ardından tamamlanırken, evinde Veliköyspor ile berabere kalan Velimeşe Belediyspor liderliğini devam ettirdi.

Oynanan beş karşılaşmada rakip fileler yedi kez havalandırılırken, evinde Şarköyspor’u tek golle mağlup eden Çorluspor puanını 7 yaparak yükselişini sürdürdü.
 
Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde 5. hafta heyecanı hafta sonu oynanan 5 karşılaşma ile sona erdi. Tekirdağ Süper Amatör Lig 3.hafta karşılaşmaları büyük çekişmeye sahne olurken, oynanan beş karşılaşmada toplam 7 gol atıldı. Süper Amatör Lig’in sekizinci haftasında 2 karşılaşma beraberlik ile sonuçlanırken, iki ev sahibi ve bir deplasman takımı haftayı üçer puanla tamamladı. 
 
Haftanın en önemli karşılaşmasında ise haftaya lider durumda giren Velimeşe Belediyespor evinde Veliköyspor’u konuk etti. Velimeşe Çim Sahası’nda oynanan zorlu mücadeleye Veliköyspor atak başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışan Velikyöspor 20.dakikada önemli pozisyondan yararlanamadı. Ani gelişen Veliköyspor atağında Sinan topla buluştu. Sinan’ın sert vuruşunda top üst direkten geri döndü.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takımda atak bir futbol ile başladı. İkinci yarının ortalarında Velimeşe Belediyespor’un baskın oyununu kırmayı başaran Veliköyspor, tehlikeli kontra ataklarla rakip kalede gol aramaya başladı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımda ileri uç elamanları ellerine geçen fırsatları değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Bu sonuçların ardından Velimeşe Belediyespor topladığı 11 puanla liderliğini sürdürürken, Veliköyspor ise 9 puanla 3.sırada haftayı kapattı.
 
MURATLI BELEDİYESPOR SONUNU GETİREMEDİ 
 
Tekirdağ Süper Amatör Küme 5.hafta maçında Muratlı Belediyespor ile Çorlu Sanayispor 1-1 berabere kaldı. Muratlı Belediyespor’un sahasının tadilatta olması nedeniyle Tekirdağ’da oynanan maçta Muratlı Belediyespor 25.dakikada Feyyaz ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmada mağlup duruma düşen Çorlu Sanayispor kalan dakikalarda ataklar geliştirmesine rağmen istediğini elde edemedi ve ilk yarı bu skorla kapandı. İkinci yarı sahada diri kalan ve beraberlik kovalayan Çorlu Sanayispor aradığı golü 87.dakikada Şahin ile buldu. Karşılaşma karşılık atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.
 
ÇORLUSPOR SERİ YAKALADI 
 
Tekirdağ Süper Amatör Küme 5.hafta maçında Çorluspor 9 kişi kaldığı maçta Şarköyspor’u 1-0 mağlup ederek üst üste ikinci maçından da galip ayrılmayı başardı. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın 55.dakikasında Emre Yavuz’un penaltısı ile öne geçen sarı kırmızılılar 67.dakikada Semih Özgür ile 75.dakikada Yunus Emre gördükleri kırmızı kartlarla sahada 9 kişi kaldı.Karşılaşmanın 85.dakikasında Şarköyspor kaptanı Eray Sürgücü’nün de kırmızı kart görmesi ile bu kez konuk ekip sahada 10 kişi kaldı. Üstünlüğü maç bitimine kadar koruyan Çorluspor sahadan da 1-0 galip ayrılmayı başardı.
 
Tekirdağ Süper Amatör Küme 5.hafta maçında Ergene Belediyespor evinde oynadığı maçta Çorlu Gençlerbirliği takımına 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. İlk devre rakibi karşısında atak bir futbol ortaya koyan Çorlu Gençlerbirliğispor geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. İkinci devre sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan konuk ekip 56.dakikada penaltıdan Mustafa Dündar ve 87.dakikada Bahadır’ın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet çıkardı. 
 
MALKARASPOR ÜÇ PUANLA TAMAMLADI 
 
Malkaraspor ise evinde Sultanköy Belediyespor’u konuk etti. Maça rakibi karşısında tek kale bir futbol ile başlayan ev sahibi ekip istediği gole karşılaşmanın 36.dakikasında ulaştı. 36. dakikada Harun Özkan orta sahada kapılan topu defasın arasına yerden gönderdi. Burçak Danış topu alıp sürdü ve kaleci ile karşı karşıya kaldığı ada Halil İbrahim'in üzerinden topu aşırtarak ağları havalandırdı. 45+1. dakikada Harun Özkan'ın pasıyla ceza sahasının sağ çaprazında Burçak topu aldı. Burçak Danış'ın kaleye dar açıdan gönderdiği şutu filelerle buluştu (2-0). İlk yarı Malkaraspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Malkaraspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 
 
PUAN DURUMU 
 
1-Velimeşe Belediyespor 11 2-Muratlı Belediyespor 9 3-Veliköysopr 9 4-Çorlu Sanayispor 7 5- Şarköyspor 7 6-Malkaraspor 7 7-Çorlu Gençlerbirliğispor 7 8-Çorluspor 7 9-Ergene Belediyespor 3