info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirada yılbaşı hazırlıkları başladı

Tekirada yılbaşı hazırlıkları başladı

Tekirdağ da, yeni yılın yaklaşması dolayısıyla alışveriş merkezleri rengârenk ışıklar, yılbaşı ağaçları ve oyuncaklarla süslenmeye başlandı. Tekirdağ da faaliyet gösteren Tekira Alışveriş Merkezi (AVM) de yılbaşı hazırlıklarını tamamladı.

Tekira Halkla İlişkiler sorumlusu Pınar Yavuz, yaptığı açıklamada, dekorasyonun, 40 kişilik bir ekip tarafından 7 günde tamamlandığını belirterek, içeride 5 metre çapında 5 buçuk metre yüksekliğinde, tamamen led ışık ve yılbaşı toplarından oluşan 15 adet avize konduğunu söyledi. Her avizede led ışıkların arasından 3 adet yılbaşı topu sallandırıldığını belirten Yavuz, avizelerin üst tacına 5 bin adet yılbaşı topu dizildiğini ve 30 yıldız sallandırıldığını bildirdi.

AVM nin girişine koyulan maket ayıların da çocuklarda büyük ilgi uyandırdığını ifade eden Tekira Halkla İlişkiler sorumlusu Pınar Yavuz, AVM ye gelen çocuklar ebeveynlerinin ellerinden tutarak ayıların yanına getiriyorlar. Onlarla hatıra fotoğrafı çektiriyorlar. Gerçek sanıp korkanlar bile oluyor dedi.