info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Basınının Kara Günü

Bugün Tekirdağ Büyükşehir belediyesi önünde basın tarihi adına kara bir gün yaşandı.

Trakya Gazeteciler birliği genel sekreteri Nijat Ayvaz’a Büyükşehir belediye başkanı tarafından gerçekleştirilen sinkaflı  durumun ardından,Büyükşehir belediye başkanlığı önüne siyah çelenk bırakıldı ve Nijat Ayvaz ile Trakya Gazeteciler birliği başkanı Naci Akyazı, basın açıklamasında bulunarak sözlü saldırıyı kınadı.
 
 
Başkan Kadir Albayrak ile görüşmek isteyen dernek yönetiminden Murat Ürtekin’e özel güvenlik şirketi mensuplarından iki güvenlik görevlisi,fiili müdahalede bulundu ve bir tanesi kolundan tutarak çıkarmaya çalıştı.
Bu esnada Büyükşehir teftiş kurulu başkanı Şahabettin Küçükyazıcı olaya müdahalede bulunarak bir skandalı önledi.Trakya gazeteciler birliğinin ısrarını gören Başkan Albayrak basın mensuplarıyla bir araya geldi.Yaşanan olaylarda kendisinin bir kusuru olmadığını belirten Albayrak,yaşananlar dolayısıyla basından özür diledi ve kapısının basına her daim açık olduğunu ifade etti.
 
 
Çok ağır küfürlü hakarete uğradığını ifade eden Nijat Ayvaz,basın danışmanının istifasını talep etti. Albayrak ile görüşmenin ardından,basın grubu dağıldı.
Kaynak : Murat Ürtekin