info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Fen İşlerine Ait Traktör Bir Aracı Parçaladı

Tekirdağ Belediyesi Fen İşlerine Ait Traktör Bir Aracı Parçaladı

Tekirdağ Belediyesinde kazalar neticesinde karşı tarafa hasar verilen olaylara bir yenisi de bu gün meydana geldi. Tekirdağ Belediyesi İŞKUR arasında yapılan 14.04.2012 tarihli protokol ile toplum yararına çalışma programı (T.Y.Ç.P.) kapsamında Fen İşleri müdürlüğü teknik uygulama alt birimin de traktör kullanma ehliyeti olmamasına rağmen sorumlu başkan yardımcısı ve Fen İşleri müdürünün müsaadeleriyle, traktör kullandırılan Zeki Dinç isimli işçi yol kenarında duran 06GH 695 plakalı özel araca çarptı.

Bu kaza esnasında 59DS376 plakalı traktör ve arkasında bulunan römork ile Karadeniz mahallesi Hayrabolu yolu üzerindeki Mezbaha yanından geçen yol üzerinde park halinde ki özel araca çarpmak suretiyle büyük hasar meydana getirdi.

Kaza sonrası yapılan işlemlerde Fen işlerinden sorumlu başkan yardımcısı ve Fen İşleri müdür vekili tarafından yapılan işlemlerde, sadece teknik uygulama alt biriminde usta olarak çalışan Mehmet Lermi’nin sorumluluğu üzerine senaryolar yaratılmak istenmektedir. Kaza yapan traktör hakkında rapor düzenleyen trafik ekipleri ,Tekirdağ Belediyesi fen işlerine ait 59 DS 376 plakalı Traktör’ün fren muayenesinin bulunmadığını da özellikle raporların  belirttiler.

Tekirdağ Belediyesi Fen İşlerine ait tüm araçlarının Tekirdağ TÜV açılmanda önce topluca gönderilip muayenelerinin yaptırıldığı iddia ediliyor. Bu gün için Tekirdağ belediyesinde plakası olan araçların TÜV muayene istasyonundan geçirilmiş bir raporları da bulunmadığı da iddialar içerinde yer alıyor.