info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi İtfaiyesi Anadolu Lisesinde Tatbikat Yaptı

Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil ve Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Afette Yaralı Tahliyesi’ tatbikatı, Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

 

Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil ve Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Afette Yaralı Tahliyesi’ tatbikatı, Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Kurtarma Ekipleri ve Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri tarafından okulun camlarından tahliye edilen yaralı öğrenciler, 112 acil ambulansına konularak tedavi altına alındı. Ayrıca, temsili olarak oluşturulan yangın, öğrenciler tarafından yangın tüpleri vasıtasıyla söndürüldü. Büyük bir ciddiyet ve titizlikle gerçekleştirilen tatbikat gerçeğini aratmadı.
Tatbikat ile ilgili bilgi veren Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Erkan Durgut, tatbikatların tüm okullarda gerçekleştirileceğini belirterek, “Afetlerde yaralı tahliyesi ve yangın söndürme tatbikatlarımızı tüm okullarımızda gerçekleştireceğiz. Tekirdağ Belediyesi itfaiyesi olarak her türlü zor şartlarda acil müdahale için hazır durumdayız” dedi.