info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi, Kentine Güvenen Kentler Buluşması ndaki Yerini Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin katkılarıyla ve ‘Kentine güvenen kentler buluşması sloganıyla İstanbul CNR Expo Fuar Merkezinde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri’nde Tekirdağ Belediyesi de yerini aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin katkılarıyla ve ‘Kentine güvenen kentler buluşması sloganıyla İstanbul CNR Expo Fuar Merkezinde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri’nde Tekirdağ Belediyesi de yerini aldı.
61 belediyeden 500 projenin sergilenip tanıtıldığı fuarın açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşma ile açıldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, her türlü engel ve zorluklara rağmen sosyal demokrat belediyelerin müthiş işlere imza attıklarını ve en iyi hizmeti halka vermeye devam ettiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın da aralarında bulunduğu 61 belediye başkanı ile objektiflere poz verdi.
Tekirdağ Belediyesi’nin 10 projeyi tanıttığı stand gerek katılımcılardan gerekse de CHP yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği stantların başında geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 kez ziyaret ettiği Tekirdağ Belediyesi standının misafirleri arasında CHP Genel Başkan Yardımcıları MYK Üyeleri Gürsel Tekin, Gökhan Günaydın, Bihlul Tamaylıgil, Muharrem İnce, Faik Öztrak, Haluk Koç, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP Kurultay Delegesi Celal Doğan, Eski Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen, çeşitli illerin milletvekilleri ve belediye başkanları ile parti yetkilileri de vardı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Belediyesi standını ziyaretinde, Tekirdağ Belediyesi’nin önemli projelere imza attığını söyledi, Başkan Dalgıç ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.
Başkan Dalgıç, Sosyal Demokrat Belediyeleri Hizmet ve Proje Tanıtım Fuarında Tekirdağ Belediyesi olarak yer almanın çok önemli olduğunu belirterek, “Kentine güvenen kentler  buluşmasında Tekirdağ Belediyesi de 10 proje ile yerini almış durumdadır. Artık proje üreten ve ürettiği projeleri hayata geçiren bir konuma gelen Tekirdağ Belediyesi ülke çapında da saygın belediyeler arasındaki yerini almıştır. Standımıza olan ilgi bunun en büyük göstergesi. Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere parti yöneticilerimiz ve vatandaşlarımız standımıza yoğun ilgi gösterdi. Bu da bize büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Tekirdağ Belediyesi bundan sonra da Tekirdağ’ın geleceği için proje üretmeye, ürettiği projeleri kararlılıkla hayata geçirmeye, ulusal ve uluslararası tüm saygın organizasyonlarda yer almaya devam edecektir” dedi.
Başkan Dalgıç fuarda ayrıca birçok belediye standına ziyaretlerde bulundu ve belediye başkanları ile bir araya gelerek sohbet etti. Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Belediye Meclis Üyesi Vedat Kaçar ve daire müdürleri de fuar açılışında hazır bulundular. Sosyal Demokrat Belediyelerin hizmet ve projelerinin tanıtıldığı kentine güvenen kentler buluşması İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde 29 Mayıs-02 Haziran tarihleri arasında gezilebilecek.