info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nin Prestij Caddelerinde Son Durum

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu’da bir türlü tamamlanamayan Prestij Caddesi araç sürücülerini canından bezdirdi.

Özellikle yağmurdan sonra çamurla kaplanan güzergâhta yayalarda yürüyemiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu Hürriyet Mahallesi Çamlıbel Caddesi üzerinde başlatılan Prestij yolu çalışmaları ne yazık ki halen tamamlanamadı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı olan ekipler tarafından Hürriyet Mahallesinde yapılan çalışmalar illallah getirdi. Bir türlü bitirilemeyen çalışmalar neticesinde ortaya çıkan manzara içler acısı.

Araç sürücüleri özellikle yağan yağmurdan sonra toprak zemin ile kapı olan prestij caddesi üzerinde büyük çamur deryaları ve göletler oluştuğunu belirtti. Çamlıbel Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşlar Süleymanpaşa’da bitirilen prestij caddesi çalışmasında ki gibi Tekirdağ Büyükşehir ekiplerinin de en kısa zamanda burasını tamamlanması gerektiğini belirtti.

Gerçi birde bitmiş denilenlere bakmak lazım. Süleymanpaşa'nın Prestij Caddesi tamamlandı denmesine rağmen, yağmur sularının nerelere aktığı belli olmayan giderleri, ana yolların mıcır yola dönüşmesi. Bakalım bunlar ne zaman yapılacak, daha ne kadar yol ve kaldırım kazılıp tekrar yapılacak.