info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Kaçak Sigara Operasyonu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri alınan ihbar üzerine baskın yaptıkları 49 yaşındaki İ.E nin evinde 14 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri alınan ihbar üzerine baskın yaptıkları 49 yaşındaki İ.E'nin evinde 14 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekipleri, İ.E. ve arkadaşı A.K'nın kaçak sigara sattığı bilgisi üzerine harekete geçti. Adım adım izlenen şüphelilerden İ.E'nin Ertuğrul mahallesindeki evine mahkeme kararı ile baskın düzenleyen polis ekipleri evde gizlenmiş olarak 14 bin 300 adet kaçak sigara ele geçirdi. Şehir dışından gümrük kaçağı olarak aldıkları sigaraları Tekirdağ'da sattıkları tespit edilen İ.E. (49) ve A.K. (43) gözaltına alındı.

Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, yasa dışı faaliyetle olan mücadelelerinin devam edeceğini ifade ederek "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz başta olmak üzere toplumumuzun her kesimini sigara ve uyuşturucu maddelerinin zararlarından korumak amacıyla sigara kaçakçılığı ve uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik mücadelemiz Emniyet Müdürlüğümüzce etkin ve kararlı şekilde devam edecektir" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve kaçak sigara sattıkları gerekçesiyle çok sayıda sabıkası olan İ.E. ve A.K. alınan ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.