info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi

NT Mağazaları Tekirdağ Şubesi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed e (SAV) ait Kutsal Emanetler in fotoğraflarını sergiliyor.

Tekira AVM'de 21 Ağustos 2011 tarihine kadar ziyarete açık olacak serginin açılışını Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen dua ve salavatlar ile açtı.

Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, açılışta yaptığı konuşmada, sergilenen fotoğrafları gördüğünde duygulandığını ifade etti.Gürlen, ''Bu fotoğrafları görünce Mekke ve Medine'ye gitmiş gibi oldum. Bu sergiyi hazırlayan kardeşlerimiz, Topkapı Sarayı'nda olan kutsal emanetlerin fotoğraflarını, Hazreti Muhammet'in hatıralarını yaşamak üzere buraya getirdiler. Ve bu mukaddes emanetleri, mukaddes beldeleri, mukaddes hatıraları, Efendimiz'in kokusunu, Hazreti Hüseyinlerin, Hazreti Fatımaların, Ehli Beyt'in burcu burcu kokusunu bizim gönüllerimize sergiledi.'' dedi. Efendimizin anmanın önemine değinen
Gürlen, sergi vesilesi ile Efendimizin Ramazanda bir kere daha hatırlanacağını ve böyle bir hayra vesile olmanın çok büyük önem taşıdığını belirtti.

NT Mağazaları Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Bölükbaşı da, sergi ile Ramazan ayının manevi ortamına katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade ederek, ''Efendimiz'in, bu mübarek ayda anımsanmasına vesile olak istedik. Efendimizin hatırlanması ve insanlar tarafından bilinmesi bizleri mutlu eder." dedi.

Müftü Gürlen açılış konuşmasının ardından NT Müdürü Bölükbaşı ile birlikte kurdelayı kesti.

Açılışa, Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, Tekira AVM Müdürü Olcay Yurdakan, Fem Derhaneleri Tekirdağ Genel Müdürü Arif Kurtgözü ve çok sayıda vatandaş katıldı.