info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Müşteri, Banka Müdürünü Rehin Aldı

Bankaya teminat olarak verdiği müşteri çekinin vadesi gelmesi nedeniyle banka tarafından işleme konulmak istenmesine sinirlenen müşteri, banka müdürünü rehin aldı.

 

Çorlu'da bankaya teminat olarak verdiği müşteri çekinin vadesi gelmesi nedeniyle banka tarafından işleme konulmak istenmesine sinirlenen müşteri, banka müdürünü rehin aldı. Müdürün odasını kilitleyip silah doğrultan öfkeli müşteriyi polis ekipleri ikna etti. 
 
Alınan bilgiye göre, Saray Caddesi üzerindeki banka şubesine, bir müşterisine ait çeki teminat olarak veren K.G.(34), bankanın vadesi gelen çeki işleme koymak istemesi üzerine bankaya giderek çekin kendisine iade edilerek 60 gün vadeli bir başka çekle değiştirilmesini istedi. 
 
K.G.'nin müşterisine ait olan bir çeki bankaya teminat olarak verdiği, bankanın günü gelen çeki işleme koymadan önce K.G. adlı müşterisine 15 günlük ek süre verdiği ancak ek süre sonunda da çekin ödenmemesi nedeniyle işleme konulmak istendiği öğrenildi. Bunun üzerine K.G.'nin banka çalışanlarına 'çeki işleme koymayın, kendi şirketime ait olan 60 gün vadeli çekle değiştirelim' önerisi sunduğu ancak önerinin banka genel müdürlüğü tarafından kabul edilmemesi üzerine binanın 3. katına çıkarak şube müdürü 
 
S.E.'nin odasına girdiği kaydedildi. Burada belinde taşıdığı ruhsatlı silahını çıkaran K.G.'nin odada bir başka müşteri bulunduğu halde şube müdürüne silah doğrultarak, kapıyı kilitlediği ve 'bu iş hallolmadan buradan kimse çıkamaz' diyerek tehdit ettiği ve talebinin yerine getirilmesini istediği öne sürüldü. Durumu fark eden banka çalışanlarının alarm butonuna basmaları üzerine harekete geçen polis ekipleri banka şubesine geldi. Banka güvenlik görevlisinden konuyla ilgili bilgi alan polis ekipleri daha 
 
sonra şube müdürünün odasının bulunduğu kata çıkarak öfkeli müşteriyi ikna etti. 
 
Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği banka şubesi önünde her ihtimale karşın bir de ambulans hazır bekletildi. Bankada polis ekiplerince gözaltına alınan K.G., polis otosuna bindirilerek sorgulanmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği' ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.