info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Filosu genişliyor

Tekirdağ Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Filosu genişliyor

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne tahsis edilen “Nekton Seadog” model yeni deniz botu kullanılmaya başlandı.

Deniz Limanı Şube Müdürlüğümüzün kuvvetine yeni katılan “Nekton Seadog” marka deniz botu 8 m. boyunda, 2,60 m. genişliğinde, her biri 150 hp. lik 2 adet 4 zamanlı motora ve uzun süre yol alması amacıyla tasarlanmış 344 litre yakıt tankına sahiptir. Yapımında kullanılan malzeme sayesinde batmaya, yapım tekniği ile de devrilmeye karşı güvenli özelliğe sahiptir.

Deniz Limanı Şube Müdürlüğü daha önce 1 adet 8 m. boyunda ve 2 adet 4,5 m. boyundaki Joker marka katlanabilir şişme botla görev yaparken kuvveye yeni katılan “Nekton Seadog” marka bot ve dalış personellerinin naklinde kullanılmak üzere tahsis edilen 1 adet “2012 model Ford Transit Minibüs” ile daha verimli hizmet hedeflenmektedir.

Deniz Limanı Şube Müdürlüğü filosunun genişlemesi ile yaz aylarında halkımızın yoğun olarak kullandığı plajlarda yaşanan boğulma hadiselerine; jet ski, sürat teknesi gibi deniz araçlarının tehlikeli kullanımından doğan olumsuzluklara ve başta insan kaçakçılığı olmak üzere her türlü kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi ve faillerinin yakalanmasında daha aktif görev yapacaktır.