info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Raif Üzmez Den İlk Mesaj

Kamu hastaneleri birliği kurulmasıyla birlikte görevden alınan eski başhekim Op.Dr.Cengiz Becerir in yerine atanan Hastane Yöneticisi Dr.Raif Üzmez ilk mesajında şunları kaydetti;

" Bütün çabamız, geçmişte ancak hayal edilebilen sağlık hizmetlerini modern tıbbın ve çağın imkanlarını kullanarak lâyık olduğunuz şekilde sunmak ve bölgede etkin, güvenilir, ulaşılabilir ileri teknolojik donanımlı bir hastane olmaktır. Hastanemiz Türkiye genelinde Çağdaş modern ilkelerin uygulandığı örnek bir hastane olma yolundadır."


Poliklinik hizmetlerinde kaliteyi, hizmete kolay ulaşabilmeyi, etkin tedavi ve takibi en üst düzeyde bulacaksınız. Yataklı Tedavi Hizmetlerinde sizlere iyi klinik uygulamaları ile insanca koşullarda ve evinizin rahatlığında sağlığınıza kavuşabilme imkanını sunmak hedefimizdir.    

Sağlık alanında hasta ve hasta yakınlarının haklarını koruyan kaliteli, güvenilir, çağımız teknolojisi ile donatılmış sağlık hizmeti sunumuna devam edeceğiz.

Buradan yola çıkarak geliştirdiğimiz yönetim ilkemiz; hastalarımızın, çalışanlarımızın ve halkımızın koşulsuz memnuniyetidir.dedi.