info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ-Muratlı Çevre Yolunda Kaza

Tekirdağ Hayrabolu yolu üzerinde bulunan Toros yağ depolarından yüklediği 26 ton sıvı yağ ile yola çıkan tanker yola kısa süre sonra devrildi.

Tekirdağ Muratlı çevre yolu köprü girişinde aracı kullanan şoförünün bir anlık dalgınlığı sonucu aracın kontrolünü yitirmesi sonucu yağ yüklü tır sol tarafa devrildi. Kaza 34 DZ 8260 plakalı Niyazi Doğan(45) yönetimindeki Tır’ın Çorlu Ulaş da bulunan bir yağ fabrikasına nakletmek için Toros yağ depolarından aldığı yağı götürmek için yola çıkmasının ardından bu gün (26.08.2013)yaşandı.
 
Kaza sonrası olay yerine gelen Tekirdağ Belediyesi itfaiyesi ve emniyet müdürlüğü şehir içi trafik denetleme ekiplerinin yardımlarıyla şoför kaza yaptığı aracın içinden çıkarıldı.   Tankerin içinde yüklü olan yağın kapaklarından sızmaması için kapaklar sıkıştırıldı. Ardından içinde bulunan yağ firma yetkililerince başka bir araca nakledilerek alındı. Hemen sonrasında devrilen tankerin kaldırma çalışmaları başladı ve tanker kısa sürede kaza mahallinden kaldırılarak yol normal şekilde trafiğe açıldı.
 
Kazayla ilgili Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü trafik denetleme ekipleri inceleme başlattı.