info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi İstanbul Festivalinde Madalyalar Havada Uçuştu

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Öğrencileri her sene olduğu gibi bu senede İstanbul TÜYAP ta yapılan 9.Gastronomi Festivalinde 4 madalya ve 10 mansiyon kazandılar.

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Öğrencileri her sene olduğu gibi bu senede İstanbul TÜYAP'ta yapılan 9.Gastronomi Festivalinde 4 madalya ve 10 mansiyon kazandılar. Tekirdağ Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri Tekirdağ NKÜ'de yapılan Cumhuriyet Resepsiyonunda'da tüm Tekirdağ halkının beğenisini  kazandılar. Türkiye'de yaz sezonunda güneyde çalışan büyük otellerde hep Tekirdağ Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin öğrencileri tercih edilmektedir. Hatta yurt dışı yarışmalarda da bu öğrencilerimiz hep başarı kazanarak Tekirdağ'ımızı gururlandırmaktadırlar. Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi Müdürü Önder Atik Gazetemize yaptığı özel açıklamada; "Okulumuz son sınıf öğrencilerinin bu senede kazandıkları madalyalar ve mansiyonlar ile okulumuzun ismini Türkiye'de duyurdular." dedi.

2 Bin Aşçının Katıldı

2 bin aşçı arasından güzel dereceler elde ettiklerini bildiren Atik, aşçıların 60 dalda yarıştığını söyledi.

Yarışmaya 28 ülkenin katıldığını anlatan Atik, şunları kaydetti:

"İstanbul TÜYAP'ta düzenlenen yarışmaya 7 öğretmen ve 13 öğrenci olarak katıldık. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz, öğrenci aşçı ana yemek dalında 2 gümüş, öğrenci ara yemek sebze dalında 1 bronz, öğrenci pasta dalında 1 bronz ve diğer dallarda 10 mansiyon ödülü aldı. Yarışmaya katılan öğrenciler 11 ve 12. sınıf öğrencilerinden oluşuyor."

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber