info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Sp de de Toplu İstifa

TEKİRDAĞ da Saadet Partisi (SP) il ve 8 ilçe başkanı kurulu ile 500 parti üyesi toplu halde istifa ederek, Numan Kurtulmuş un yeni oluşumunda yer aldıklarını açıkladı.

SP İl Başkanı Eyüp Kanar, il ve ilçe başkanları ve yönetim üyeleri ile birlikte Rodosto Otelde basın toplantısı düzenledi ve Saadet Partisi nden istifa ettiklerini açıkladı.

Milli görüş siyasetinin bugün SP de yürütme imkanının kalmadığını belirten SP İl Başkanı Eyüp Kanar, Teşkilatlarımızla çeşitli vesilelerle bir araya gelerek son zamanlardaki gelişmeleri değerlendirdik. En son değerlendirme toplantımızı 3 Ekim 2010 tarihinde yaptıktan sonra Erbakan hocamızın başlattığı Milli görüş siyasetini bugün SP de yürütme imkanı kalmadığını gördük. dedi.

Kanar sözlerini şöyle sürdürdü: Kavgalı ve güvensiz bir birliktelik yerine dostça bir ayrılığın daha doğru olacağına inandığımızdan bugün itibari ile başta il başkanı olarak ben Eyüp Kanar, SP Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Akçay, il yönetim kurulu arkadaşlarım, 8 ilçe başkanı ve yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları başkanları ve 500 parti üyesi arkadaşım SP deki görevlerinden ve üyeliklerinden istifa ediyor. Bundan sonra yeni bir medeniyet siyasetini takip edeceğine inandığımız Numan Kurtulmuş ile birlikte hareket edeceğiz. Sadece Saray ilçe başkanı ve yönetimi istifasını vermedi. İstifa dilekçesini parti genel merkezine göndereceğiz. dedi.