info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Spor Uğurla Seriye Bağladı

Kırklareli ATATÜRK Stadyumunda saat 15:00 te başlayan maçta takımımız maça hızlı başladı Sanayispor kalesinde gol arayan takımımız 16.dk da Hakan ın düşürülmesiyele penaltı kazandı penaltı atışını kullanan Mehmet KARACA topu sert ve köşeye

Kırklareli ATATÜRK Stadyumunda saat 15:00 te başlayan maçta takımımız maça hızlı başladı Sanayispor kalesinde gol arayan takımımız 16.dk da Hakan ın düşürülmesiyele penaltı kazandı penaltı atışını kullanan Mehmet KARACA topu sert ve köşeye yolladı kaleci iki hamlede topu tutarak golü önledi bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor gol bulmak için yüklenirken sol tarafta sanayispor defansının hatasını değerlendiren hakan rakibinden topu kaparak sol taraftan ceza sahasına indi arka direğe yağtığı ortaya topun gelişine iyi vuran UĞUR BOZ un golüyle 33.dk da 1-0 öne geçti gol sevincini Kırklareline giden Tekirdağspor taraftarlarıyla paylaşan Uğur gollerimi adete izlemeye devam edin dercesineydi.İlk yarı başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 0-1 Tekirdağspor üstünlüğü ile gitti.

2.yarıya Sanayispor baskılı başladı kalemizde beraberlik golü arayan sanayispor kalasinde takımımız ani ataklarla gol ararken 59.dk da Ali Osman kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşunu kaleci tokatladı top kornere çıktı kullanılan köşe atışını mehmet karaca kullandı ayağının dışıyla tpoa şık bir dokunuş yapan golcümüz UĞUR BOZ kendinin ve takımının 2. golünü atarak Tekirdağspor umuzu 2-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra oyunu sertleşstiren ev sahaibi takım futbolcularımıza kasti tekmeler atmaya başladı bir pozisyonda sinirlerine hakim olamayan Hakan ani refleksi sonucu 63.dk da hakem tarafından kırmızı kart gösterilerek oyun dışı kaldı kalan 27.dk 10 kişi oynayan Tekirdağspor sahadan 0-2 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Maçın yıldızı 2 gol atan UĞUR BOZ olurken 2.hafta sonunda 3 gole gol krallığında da 1.sırada yer alıyor. Uğur gösterdiği performansı ile taraftarlar arasında şimdiden burak elagöz ü unutturdu.

2.HAFTA MAÇ SONUÇLARI
Kırklareli Sanayi 0 - 2 TEKİRDAĞSPOR
Alibeyköy 0 - 0 Çerkezköyspor
Altınova Bld. 1 - 2 Küçükçekmece
A.G.Birliği 0 - 0 Çiftlikköy Bld.
Velimeşe Bld. 0 - 3 Keşanspor
Yeniköy 1 - 1 Beylikdüzü
2. HAFTA ALINAN SONUÇLARDAN SONRA TEKİRDAĞSPOR UMUZ LİDERLİĞİNİ KORUDU