info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ TSO ile HSBC arasında işbirliği

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile HSBC Bankası arasında protokol imzalandı.

HSBC Tekirdağ Şube Müdürü Cemal Uysal, TTSO Toplantı odasında düzenlenen protokol töreninde, HSBC nin KOBİ lerin ticari faaliyetlerine destek olmak amacıyla Anadolu nun farklı illerinde sanayi, ticaret ve esnaf odaları ile anlaşmalar yaptığını söyledi.

TTSO ile imzalanan protokolle HSBC nin Tekirdağlı KOBİ lere çözüm ortağı olacağını anlatan HSBC Tekirdağ Şube Müdürü Cemal Uysal, "Ürün kapasitesini artırmak isteyen hammadde temininde finansman ihtiyacı duyan, yurt dışına açılmak veya ofisini büyütmek isteyen Tekirdağlı KOBİ ler, bekledikleri finansman ihtiyacını artık HSBC ile karşılayacak" dedi.

TTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Günay, TTSO üyelenin HSBC nin sunduğu spot, rotatif, ticari finansman, ticari iş yeri, ticari araç ve iş geliştirme gibi nakit krediler ile teminat mektubu ve akreditif gayri nakdi kredi imkânlarından faydalanabileceğini belirtti. TTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Günay, piyasa koşullarına göre çok daha avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç duydukları sermaye veya ticari desteğe HSBC ile sahip olan KOBİ lerin aynı zamanda çek karnesi, şirket ticaret kartı, otomatik fatura ödemeleri ve üye işyeri uygulaması gibi HSBC ye ait nakit yönetim ürünlerinden de yararlanabileceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından TTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay ile HSBC Tekirdağ şube Müdürü Uysal, protokolü imzaladılar.