info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da 200 Kişiye İş Umudu

İş Kur’un, "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında 200 kişinin geçici istihdam edileceği bildirildi.

Tekirdağ İş-Kur'un "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 200 kişinin geçici istihdam edileceği bildirildi.
 
İş-Kur İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, program kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda bakım, onarım ve temizlik işlerinin yapılması ile ilgili, Tekirdağ ve ilçelerindeki okullarda toplam 200 kişinin 9 ay süre ile istihdam edileceği belirtildi.
 
Geçici süreyle çalışmak isteyenlerin İş-Kur İl Müdürlüğüne başvurmaları gerektiği kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Kurumumuzca Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda bakım, onarım ve temizlik işlerinin yapılması ile ilgili olarak 'Toplum Yararına Çalışma Programı' düzenlenecektir. Programlara başvuracakların 18 yaşını tamamlamış olmaları, kuruma kayıtlı işsiz olmaları, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmaları gerekmektedir."
 
Başvurular için 10 Ekim'in son gün olduğu belirtilen açıklamada, öngörülen kontenjandan fazla başvuru olması halinde alımların asil ve yedek olarak kura ile belirleneceği kaydedildi.