info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağda İtfaiye Eğitimleri

İtfaiye Eğitimlerinde Sıra Anaokulu Öğrencilerinde

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kapılarını ilköğretim öğrencilerine açtı.

Şimdiye kadar 8 binin üzerinde ilköğretim öğrencisi itfaiye gezisine katıldı. Tekirdağ Belediyesi tarafından otobüslerle okullarından alınan öğrencilere İtfaiye Müdürlüğünde yetkililer tarafından itfaiyeyi tanıtıcı bilgiler veriliyor, yangınlar ve müdahale yöntemleri ile ilgili eğitici film gösteriliyor.

İtfaiye birimleri tek tek gezdirilerek itfaiye binasının tanıtımı gerçekleştiriliyor. Son olarak Altınova İlköğretim ve Tekirdağ İlköğretim Okulları  Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte İtfaiye gezisine katıldı.
İtfaiye Müdürü Erkan Durgut tarafından ayrıca öğrencilere ‘Funda ile Mehmet Kahraman İtfaiyeciler', 'İtfaiye Çocuk' ve 'Deprem’ adlı kitaplar  ile broşürler hediye edildi.

Öğrencilere, her yönü ile itfaiyeyi tanıttıklarını belirten Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Erkan Durgut, “Bu zamana kadar 8 binin üzerinde öğrencimize itfaiyeyi tanıttık. Bundan sonra da program doğrultusunda okullarımızı ağırlamaya devam edeceğiz sıra anaokulu öğrencilerimizde. Anaokulu öğrencilerimiz için ‘İtfaiye Çocuk’  ve ‘Deprem’  isimli  Boyama Kitabı hazırladık ve eğitim alanındaki faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.