info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağdan Tayin Olan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Tekirdağ da görev yapan Hakim ve Savcılardan HSYK kararnamesiyle tayin olan Metin Arda, Fatma Arda, Mahmut Bayram, Vicdane Bayram, Zekaria Ceylan, Atilla Rahman ve özlem Pamuk Ediz için muhteşem bir veda yemeği düzenlendi.

Yıllarca Tekirdağda Hakim ,Savcı ve  Ağır ceza mahkemesi olarak görev yapan  yargı mensuplarına düzenlenen veda gecesinde , Tekirdağ baro başkanlığı ve yargı mensupları tarafından gecenin anısına plaket ve hediyeler takdim edildi.

Veda gecesine Adalet komisyonu başkanı Akif Köylü ,Tekirdağ Baro Başkanı Ahmet Müsellim Görgün, Cumhuriyet savcıları Muammer Özcan, Fatih Karakuş, Ercan Başaran ile Aliye ceza Hakimi İbrahim Yıldız ve eşleri katıldılar. Tekirdağ Barosundan Ahmet Müsellim Görgün, Gülşen Tufan, Mehmet İşcan, Sebahattin Eral, Ali Gümüş, Zeynel Şen, Yavuz Avcı ve Barış Yeğen avukatları temsilen geceye katıldılar.

Gecenin düzenlenmesinde yazı işleri müdürleri Ayşe Işık , Kadriye Yozgatoğlu, Gülçin Akdaş, Ülkü Şahin, Nurdan Meriç, Hasan Bayraktar görev alarak geceye katkı sağladılar. Geç vakitlere kadar neşe içinde geçen veda gecesini Pop star Erkan söylediği şarkılarla geceye renk kattı.