info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlı Gençlere Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD), kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilere Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verecek.

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD), kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilere Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verecek.

TASİAD ve KOSGEB Tekirdağ Hizmet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği genç girişimcilere yönelik olarak düzenlenen eğitimde KOSGEB teşviklerinden nasıl yararlanılacağı anlatılacak.

15 Ekim 2010 Cuma günü başlayacak 60 saatlik eğitim kapsamında katılımcılara, girişimcilik nitelikleri, iş fikrinin geliştirilmesi, pazar araştırması, pazarlama ve üretim planı, yönetim ve finansal plan ile iş planının yazılması konularında uygulamalı eğitim verilecek. Eğitimi başarı ile tamamlayanlar Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikası almaya hak kazanacak.

Muratlı Caddesi ndeki yeni dernek merkezinde verilecek eğitimlerle ilgili açıklamalarda bulunan KOSGEB Tekirdağ Hizmet Müdürü Ali Vasfi Eskicioğlu, Yeni girişimleri destekliyoruz. TASİAD ın düzenleyeceği eğitimden sertifika alan katılımcılara yeni kuracakları iş için 27 bin lira hibe ve 70 bin lira faizsiz destek ile toplamda 97 bin lira destek vereceğiz. dedi.

TASİAD Genel Sekreteri Yunus Emre Pektanır ise "KOSGEB Tekirdağ Hizmet Müdürlüğü ile 2010 yılı başlarında düzenlediğimiz programın ardından teşviklerden faydalanabilme ve girişimcilik konularında bir eğitime ihtiyaç olduğunu fark ettik. Tekirdağlı gençlerin yeni girişimlerde bulunacaklarını ve KOSGEB in girişimcilere sağladığı desteklerden faydalanabileceklerini ümit ediyorum. Eğitimi başarıyla tamamlayan tüm katılımcılarımızın, kendi işletmelerini kurarak, Tekirdağ ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacaklarına inanıyorum. TASİAD olarak Tekirdağ ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve yeni değerler üretmekten memnuniyet duyuyoruz." şeklinde konuştu.