info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağlılar Parti Flamalarından Dertli!

Tekirdağ da vatandaşlar, yaklaşan yerel seçimler öncesinde caddelerin siyasi partilerin flamaları ile donatılmasına tepkili.

29 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin yaklaşması nedeniyle seçim bürolarının bulunduğu caddeler ve önemli ana yollar siyasi partilerin flamaları ile süslenmiş durumda.
Tekirdağ da yaşayanlar caddeleri süsleyen flamaların vatandaşın parası ile yapıldığını, işverenin ekonomik kriz yüzünden işçisini çıkarmamak için direndiği şu günlerde boş yere bu kadar harcama yapılmasına anlam veremediğini söylerken, bu harcamalardan sadece matbacılar ve flamacılar gibi iş grupları para kazanıyor başka kimseye fayda sağlamıyor, tamamiyle bir zarar döngüsüdür. Flamaların geri dönüşümü olmadığını söyleyen vatandaşlar, çöp ve pislik üreten flamaların reklam yada tanıtım değil sadece görüntü kirliliği oluşturduğuna işaret ettiler.
Seçim sonrası, caddelerde asılan parti flamalarının hiç bir işe yaramayacaklarını ve çöpe atılacağını belirten Tekirdağ lılar, parti flamalarının yerine; kahve gezmeleri ile vatandaşa yüz yüze yapacaklarını aktarma şeklini seçmelerini isterken şöyle devam ettiler; böylece 5 yılda bir kez derdimizi anlatma şansımız olabiliyor anlatacaklarımız çok fazla birikti.Halkın parasını ziyan olacak bu flamalar ile harcamak yerine bize ulaşmak için televizyonları, radyoları, gazeteleri kullanarak kendilerini ve icraatlarını tanıtsınları daha uygun olacaktır.Denildi.