info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Çebi’den Tesis Müjdesi

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Orhan Çebi’de, taraftarlara yeni tesis müjdesi vererek, “Yaptığımız proje yaklaşık 3 Milyon TL’lik bir proje. Yap-işlet-devret modeli ile yapılacak.

Hürriyet Mahallesi’nde yaklaşık 10 dönümlük bir arazi üzerine yapılacak. Üzerinde idare binası, sporcuların kalacağı bölüm, 3 adet halı saha ve kafeterya bölümü olacak. Tesis alanını kulübümüze hibe eden Yaşar Kaptan Çebi’ye teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
Tekirdağspor’un Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’nde geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi. Tek gündem maddesi ile toplanan genel kuruldan Tekirdağspor Sosyal Tesislerinin yapımı için onay çıktı.
 
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının Divan Başkanlığı’nı yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, tesisleşmenin Tekirdağspor için son derece önemli olduğunu belirterek, “Tekirdağspor’un yıllardan beri en büyük sıkıntısı tesislerinin olmamasıydı. Kulübe bir sosyal tesis kazandırılması için kulüp yönetimi tarafından çalışmalar başlatıldı. Sosyal tesisler için proje hazırlandı. Yap-işlet-devret modeli ile tesislerin yapımı gerçekleştirilecek. Tesis yapılacak alanı biz de belediye meclisimizde aldığımız kararla sadece Tekirdağspor’un yapacağı bir spor alanı olarak imar planlarına işleyerek üzerimize düşeni yaptık. Tesisler şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Proje hakkında bilgi veren Tekirdağspor Kulüp Başkanı Orhan Çebi’de, “Yaptığımız proje yaklaşık 3 Milyon TL’lik bir proje. Yap-işlet-devret modeli ile yapılacak. Hürriyet Mahallesi’nde yaklaşık 10 dönümlük bir arazi üzerine yapılacak. Üzerinde idare binası, sporcuların kalacağı bölüm, 3 adet halı saha ve kafeterya bölümü olacak. Tesis alanını kulübümüze hibe eden Yaşar Kaptan Çebi’ye teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından genel kurulda yapılan oylama sonucunda sosyal tesislerin yap-işlet-devret modeli ile yaptırılması için Tekirdağspor Kulübü Yönetim Kuruluna oy birliği ile yetki verildi.