info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Transfere Hızlı Başladı

Tekirdağspor’da kongre sonrası yönetime gelen heyet belirledikleri transfer komitesiyle sporcularla görüşmelere başladılar.

Tekirdağspor’da kongre sonrası yönetime gelen heyet belirledikleri transfer komitesiyle sporcularla görüşmelere başladılar. Önce kulübün lisanslı sporcularından Başar Pınar, Barış Pınar, Berkan Bektaş, Caner Keser, Tayfun Vurgun ile anlaşmalar sağlanmış yeni sezon için kadroda bulunmaları için lisanslar imzalandı.

Yeni transfer edilecek sporculardan 6 tanesi ile ilgili mütabakatlar sağlanmış olup Beylikdüzü, Düzce Kaynaşlı, Düzce Akçakoca, İstanbul Hasköy, İstanbul Feriköy ve Hendekspor’dan transferi düşünülen sporcularla kesin olarak mütabakat sağlandı. Önümüzdeki günlerde lisans işlemleri tamamlandıktan sonra sporcular ile birlikte transfer komitesi açıklamalarda bulunacaklar.

Tekirdağ Amatör Liglerin’de U-15 17 Eylül’de, 1. Amatör Küme 24 Eylül’de, Süper Amatör Küme Tekirdağ’ın Kurtuluşu Olan 13 Kasım’da başlayacak. BAL Ligi 13 Kasım’da başlanması Federasyon tarafından açıklandı.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber