info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Erbap ın Açıklaması

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Erbap, "Amacımız Namık Kemal Stadyumu nun faal hale getirilmesi ve kullanım hakkının Tekirdağspor a devredilmesi." dedi.

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Erbap, "Amacımız Namık Kemal Stadyumu'nun faal hale getirilmesi ve kullanım hakkının Tekirdağspor'a devredilmesi." dedi.

Başkan Erbap, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda basın toplantısı düzenledi.

Erbap, yaptığı açıklamada, 13 Ağustos'ta Tekirdağspor'un genel kurulunun yapıldığını bildirdi.

Tekirdağpor'a hizmet etmiş herkese minnettar olduğunu belirten Erbap, Tekirdapor'u geldiği noktadan alarak 1'inci lige taşıyacaklarını ifade etti.

Tekirdağspor'da, geçmiş yerine gelecek olduğunu anlatan Erbap, şunları kaydetti:

"Yönetim kurulumla birlikte ilk olarak kurumsal bir yapı oluşturmaya çalıştık. Kulüp binası için bir yer tuttuk. Tekirdağspor'un sponsorluk sözleşmesi ve tesisleri için yapılması gerekenler yapıldı. İnternet sitesi oluşturuldu. Yapılandırılmış borçları ödemeye çalıştık. Teknik kadromuzu belirledik. Tekirdağspor'un kullanabileceği bir stadının olması gerekiyordu, bizde çalışmalara başladık ve Tekirdağ Namık Kemal Staduyumu'nun 10 yıllığına Tekirdağspor'a devredilmesi konusunda yazışmalar yaptık. İlgili bakanlığa bununla ilgili başvuru yaptık. Amacımız Namık Kemal Stadyumu'nun faal hale getirilmesi ve kullanım hakkının Tekirdağspor'a devredilmesi. Bunu başarabilirsek, Tekirdağspor'a verilebilecek en büyük hizmetlerden birini vermiş olacağız."