info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tiçhib ten Bilgilendirme Toplantısı

Tekirdağ İl Çevre Hizmetleri Birliği (Tiçhib) tarafından Vali Ali Yerlikaya ve Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ında katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Tekirdağ İli Çevre Hizmetleri Birliği’nin faaliyetleri ve evsel atıkların geleceği konusunda bilgilendirme yapılan toplantıya Vali Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı ve Tiçhib Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Birlik Müdürü Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler, Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen, Çevre ve Şehircilik Müdürü Mehmet Ceyhan, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri ile Tiçhib’te görevli mühendisler katıldı.

Prof. Dr. Erdem Görgün’ün yapmış olduğu sunumda bu süreçten sonra katı atıkların nasıl bertaraf edilmesi gerektiğine dair dünyadan örnekler gösterilerek süreçler ve seçenekler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda ayrıca Birlik Müdürü Haldun Güler, Tekirdağ’ın artık büyükşehir olması münasebetiyle geleceğe yönelik planlamaların şimdiden yapılması gerektiğini ifade ederek Tiçhib’in bugüne kadar yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.