info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Turizm Portalı Projesine Destek

Trakyakent tarafından hazırlanan Trakya Turizm Portalı projesine Kalkınma Ajansından destek geldi.

Doğu Batı Belediyeler Birliği Trakyakent tarafından hazırlanan Trakyakent bünyesinde bulunan üye belediyelerin tarihi, kültürel, turistik, yerlerinin internet aracılığıyla tanıtımı, turizm hareketliliğinin web tabanlı geliştirilmesi ile belediyelerin bulunduğu il ve ilçeleri ziyaret eden yerli yabancı turist sayısının yüzde 20 arttırılması, arka planda kalmış turizm destinasyonlarının ön plana çıkarılması, Trakya Bölgesine ait birçok özelliğin ve güzelliğin bir portal altında bütün olarak toplanmasını içeren Trakya Turizm Portalı Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilerek 35 bin lira destek sağlandı.
 
Yaklaşık 9 ay uygulama süresi olan proje için Trakya Kalkınma Ajansı binasında imza töreni yapıldı. 
Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün ile proje uzmanlarının da katıldığı imza töreninde Trakyakent adına Başkan Adem Dalgıç Kalkınma Ajansı adına da Genel Sekreter Mehmet Gökay Üstün imza koydu.
 
İmza töreninden sonra konuşan Başkan Dalgıç” Festivalimiz Avrupa’da yurt dışında nasıl bilinen tanınan bir konuma geldiyse bu projeyle de insanların Trakya’ya ilgisi daha çok artacak “ dedi.  Dalgıç projeye destek verdikleri için Üstün’e teşekkürlerini iletti.