info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasder Yönetiminden Vali Ali Yerlikaya’ya Ziyaret

Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık, Genel Merkezden oluşan bir heyet ve TÜMKASDER Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Yıldırım, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Tümkasder’in kurulduğu günden bu yana farklı, vizyoner ve sosyal sorumluluk niteliğindeki projeleriyle dikkat çektiğini, bölgesine katma değer üreten bir yapı sergilediğini belirten Genel Başkan Murat Çalık, “Öncelikle bölgemizin kültürel gelişimine ışık tutan Tümkasder Kültür Evi’miz tasarımıyla, konseptiyle ve ürünleriyle büyük dikkat çekti. Sosyal sorumluluk, dayanışma içerikli 100 (yüz) ihtiyaç sahibi çocuğumuzun sünnet edilmesi ve ihtiyaç sahiplerine ulaşma misyonlu Minik Ayaklar Üşümesin sloganlı 1000 (bin) ayakkabı dağıtım projemiz TÜMKASDER’in bu bağlamda yüz akı çalışmaları olarak dikkat çekti. Tümkasder, hizmet eksenli bir dernektir. Üyelerimizden ve halkımızdan aldığımız desteği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma perspektifinde toplumumuza aktarmayı bir boyun borcu bilerek, üzerimize yüklenen ve kuruluş amacımıza uygun şekilde yansıtmaya gayret gösteriyoruz” dedi.
 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da, Bölgenize sağladığınız katma değer ve ürettiğiniz sosyal yardımlaşma projelerini, dikkatle takip edenler sizleri takdir edeceklerdir. Çalışmalarınızın devamını, başarılarınızın büyümesini diliyorum”  Dedi.
                                                  
Ziyaret sonrasında Tümkasderheyeti adına Genel Başkan Murat Çalık, Vali Ali Yerlikaya’ya seramik bir şilt takdim etti. Yanı sıra Çalık, kendi yazdığı kitabını, Kastamonu’nun tanıtımını sağlayan bir CD’yi ve Kastamonu’ya has, özel bir lezzet olan Çekme Helva da hediye etti. 
Kaynak : Murat Ürtekin