info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TÜMKASDER’den Ak Parti’ye Ziyaret

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık ve 23 kişiden oluşan TÜMKASDER Heyeti, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Ömer Tüfekçi ‘ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Çorlu ilçe Başkanlığına kısa bir süre önce atanan Ömer Tüfekçi ‘ye hayırlı olsun temennisinde bulunan TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, dernek olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi verdi. “Çalışmalarımızın temel amacı, insana yatırım yapmaktır. İnsana yatırım yapan, geleceğe yatırım yapar.”  Biz, ecdadımızın bize bıraktığı tarihi değerleri geleceğe köprü yaparak aktarmak için bir gönül köprüsü oluşturmaya çalışıyoruz. Çalık, “Bizim temel düsturumuz İki cihan serveri Hz. Muhammed (sav) Efendimiz’in, “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” hadisi şerifine mazhar olabilmektir. Ürettiğimiz tüm projelerin, toplumsal dayanışmayı sağlayacak tüm faaliyetlerimizin ve kuruluş misyonumuzun, vizyonumuzun ana hedefi budur” diye konuştu. 
 
Ak Parti Çorlu ilçe Başkanı Ömer Tüfekçi ise, TÜMKASDER ‘in bu anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, TÜMKASDER’in çalışmalarını yerel ve ulusal basından çok yakından takip ettiklerini, güzel, özel ve örnek alınacak faaliyetleriyle sivil toplum örgütlerinin önünde yürüdüklerini belirterek, özellikle sosyal ve kültürel projelerinin toplumsal faydayı ortaya koyma amaçlı çok önemli açılımlar sağladığını kaydetti.
 
Derneklerin çoğu ya kahvehane, ya lokal
 
Ziyaret sırasında,  bölgede bir çok dernek olmasına rağmen, bunların büyük bir çoğunluğunun kahvehane yada lokal gibi faaliyetlerde bulunduğu belirtilerek, “Bölgemizde çok sayıda dernek var ancak her biri kahvehane yada lokal biçimi çalışıyor. Halbuki sivil toplum kuruluşları denince akıllara projeler gelir, insanlara faydalı projeler gelir. Toplumların geleceklerine yatırım yapmaları için öncelikle gençlerini çok iyi yetiştirmeliler. Yarınlara yürümek isteyenlerin geçmişini çok iyi bilmesi gerekir. Milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirerek geleceğimizi garantilemeliyiz” denildi.
 
Ayrıca; Tümkasder‘in bölgede yaptığı çalışmalarla çok iyi organizasyonlara imza attığı, örnek bir sivil toplum kuruluşu olduğu, Tümkasder’in perspektifinin gelecek inşası yolunda güzel, hayırlı ve dürüst hizmetlere ön ayak olduğu ifade edildi.
 
Yapılan bu anlamlı ziyaret de, Tümkasder Yönetim Kurulu tarafından, Ak Parti Çorlu ilçe Başkanı Ömer Tüfekçi ‘ye tekrar hayırlı olsun temennileri ile seramik şilt hediye edildi.