info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TÜMKASDER’den Çorlu Emniyet Müdürü’ne Ziyaret

Tümkasder Yönetim Kurulu, derneklerinin genel merkezi bulunan Çorlu‘da İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Tüm Kastamonulular Derneği (Tümkasder) Genel Başkanı Murat Çalık, yapılan ziyaretde, Tümkasder ’in vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler verdi. Murat Çalık, derneklerinin çok önemli bir sevdayı oluşturmak için kurulduğunu belirtti. TÜMKASDER’in sadece Kastamonulular’ın değil, ülkenin her yöresiyle ilgili projeler üreteceğini, bu yönde çok önemli adımlar atacağını, örnek olacağını dile getiren Çalık, “Tümkasder olarak şu ana kadar birçok sosyal projelere imza attık ama tek amacımız insanlarımızın gönüllerini ve dualarını almaya çalışmamızdır” dedi.
 
Çorlu ilçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt ise ziyaret sırasında, bölgede bir çok dernek olmasına rağmen, bunların büyük bir çoğunluğunun kahvehane yada lokal gibi faaliyetlerde bulunduğu belirtilerek, “Bölgemizde çok sayıda dernek var ancak her biri kahvehane yada lokal biçimi çalışıyor. Halbuki sivil toplum kuruluşları denince akıllara projeler gelir, insanlara faydalı projeler gelir. Toplumların geleceklerine yatırım yapmaları için öncelikle gençlerini çok iyi yetiştirmeliler. Yarınlara yürümek isteyenlerin geçmişini çok iyi bilmesi gerekir. Milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirerek geleceğimizi garantilemeliyiz” dedi.  Dinçer, Tümkasder‘in bölgede yaptıkları çalışmalarla çok iyi organizasyonlara imza attığı, örnek bir sivil toplum kuruluşu olduğu, Tümkasder’in perspektifinin gelecek inşası yolunda güzel, hayırlı ve dürüst hizmetlere ön ayak olduğu ifade etti. Yapılan bu anlamlı ziyarette, Tümkasder Yönetim Kurulu tarafından, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt’e teşekkür plaketi verildi.