info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Malkara CHP İlçe Başkanı Ulaş Yurdakul, görevinden istifa ederek CHP Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Partisinin düzenlediği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada 3 yılı aşkın süredir CHP Malkara Yönetimi olarak görev yaptıklarını hatırlatan Yurdakul, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Malkara CHP İlçe Başkanı Ulaş Yurdakul, görevinden istifa ederek CHP Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Partisinin düzenlediği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada 3 yılı aşkın süredir CHP Malkara Yönetimi olarak görev yaptıklarını hatırlatan Yurdakul, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.
 
Yakın zamanda demokrasinin vazgeçilmezi olan yeni seçim sürecine girileceğini dile getiren Yurdakul, "Bizler 3 yılı aşkın süredir görevdeyiz. Bu süre içerisinde Malkara’nın 70 köyünde, 3 beldesinde, 4 mahallesinde yaşayan insanlarımızın sorunlarını dinledik ve çok iyi biliyoruz. Malkaralı hemşehrilerimizin özlemlerini biliyoruz. Bu yüzden yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan aday adayı olduğumu bu akşam sizlere açıklıyorum" dedi.
 
Doğduğu ve büyüdüğü şehir olan Malkara’ya hizmet etmek istediğini belirten Yurdakul, Malkara’yı kasaba görünümünden çıkartıp modern bir kent görünümüne getirmek istediğini söyledi. 
 
Malkara’yı mahallele ve köyleri ile marka şehir haline getireceğine inandığını kaydeden Yurdakul, "Bu süreçte her zaman yanımda olacağınıza inanıyorum tekrardan bu geceye katıldığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
 
İftar yemeğine Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, Faik Öztrak, Emre köprülü, Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Yücel Genç, Recep Süvari, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, diğer çevre İlçe Başkanları ve yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.