info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ünal Baysan ve Belediye Meclis Üyeleri Göreve Başladı

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından İlçe Seçim Kurumu’ndan mazbatalarını alan Tekirdağ’a bağlı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve belediye meclis üyeleri, belediye hizmet binasında düzenlenen törenle göreve başladı.

Mazbatasını almasının ardından Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum ve belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlar ile belediye hizmet binasına giden Başkan Baysan, coşkulu bir şekilde karşılandı. Belediye hizmet binasının önünde düzenlenen törende konuşma yapan Başkan Baysan, "Öncelikle Çorlu halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçimler, şahsım için ve partim Cumhuriyet Halk Partisi için büyük bir onur ve gururdur. İnsanın doğup büyüdüğü yerde dördüncü defa belediye başkanı seçilmesi, hele ki Çorlu gibi nüfusu 250 bini aşmış, her sene 10 bin civarında göç alan bir yerde böyle bir başarı elde edilmesi şahsıma ve partime çok büyük bir sorumluluk yüklemektedir. Bu sorumluluğun bilinci içindeyiz" dedi.
 
Başkan Baysan, hedeflerinin verilen güvenle, 5 sene içerisinde halka, vatandaşlara, Çorlu'ya çok daha fazla iyi hizmetler yaparak, 5 sene sonraki seçimi de yine Cumhuriyet Halk Partisi’nden birinin kazanması için mücadele etmek olduğunu söyledi. Başkan Baysan konuşmasında "Bizim hizmetimiz Çorlu’nun her yerine olacaktır. Hizmet yaparken kesinlikle ne bölge ayrımı, ne de kişiler arası bir ayrım yapılmayacaktır. Yapılmadığı da bu seçimlerde görülmüştür. En az oy aldığımız yerlerden bazıları da, hizmeti en fazla getirmiş olduğumuz yerlerdir. Oralara da gideceğiz, neden oy alamadığımızı gözlemleyeceğiz. Çorlu’da 5 sene boyunca huzur ve güven ortamının oluşmasında yardımcı olan tüm hemşehri dernekleri, tüm esnaf odaları, tüm sivil toplum kuruluşları, tüm vatandaşlarımızın 'Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye' sloganını ispatlayan hareketleri sayesinde Çorlu huzurlu bir kent olmuştur. İşimiz, yine bu huzurlu kentin huzurunu daha fazla arttırmaktır. Bugün burada dördüncü defa göreve başlayacağım. Öncelikle geçmiş 5 sene boyunca benimle beraber çalışan çok değerli belediye personelime, bu hizmetlerde alın terini akıtan işçime, memuruma, bürokratıma, meclis üyelerime, hepsine, müsaade ederseniz Çorlu halkı önünde teşekkür etmek istiyorum. Yine Çorlu’da bu 1 buçuk- 2 aylık dönem içerisindeki seçim atmosferinde herhangi bir olayın çıkmaması için gayret sarf eden, seçimin barışçıl bir şekilde, sağlıklı bir şekilde geçmesini sağlayan tüm siyasi parti temsilcilerine de teşekkür ediyorum, adaylara da teşekkür ediyorum. Emniyet kuvvetlerimize, jandarma komutanlığımıza, ilçe seçim kurulunda çalışanlara ve en üst düzeydeki kaymakamımıza da teşekkür ediyorum. Burada başarı Çorlu halkınındır. Bizi böyle bir havada, böyle sıcak bir ilgiyle karşıladığınız için hem şahsım adına, hem sayın Milletvekilim Emre Köprülü adına, hem de İlçe Başkanım Adnan Kum adına, meclis üyelerim adına ve tüm dostlar adına hepinize teşekkür ediyorum, sağlıklar diliyorum, başarı diliyorum. Bizim ara verecek zamanımız yok, vatandaş bizden hizmet bekliyor, hizmete devam ediyoruz. Önümüzdeki 5 sene daha fazla çalışacağız. Çorlu, Trakya’nın sosyal alanda yaşanabilecek en güzel yeri olacak. Hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti. 
 
Başkan Baysan ve belediye meclis üyeleri daha sonra başkanlık makamında tebrikleri kabul etti.