info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Üniversite Öğrencilerinden Zorla Para Alan Çeteye Operasyon

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek Muratlı’da Üniversite öğrencileri ile ilgili yapılan operasyon sonrası basın açıklaması yaptı.

Tekirdağ Muratlı’da bulunan , Namık Kemal Üniversitesine Bağlı meslek  yüksek okuluna eğitim için diğer illerden gelen ve özellikle 1.Sınıf öğrencilerini tehtit eden, kasten yaralayan, öğrencileri ikametlerinden zorla dışarıya atarak, konut dokunulmazlığını ihlal eden ve öğrencilere ait eşyaları yağmalayan bir gurubun oluştuğunun tespit edilmesi üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ve Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü  ekipleri tarafından çalışmalara başlanmış konuyla ilgili olarak 25 Müşteki ile 9 tanığın ifadesi alınmıştır.

Mağdur oldukları için şikayette bulunan öğrencilerin ifadelerinden sonra Muratlı Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda 8 Şüpheli şahıs yakalanarak göz altına alınmıştır. Göz altına alınan 8 şüpheli şahıstan 7'si adli makamlarca tehdit, kasten yaralama, konut dokunulmazlığını ihlal, yağma suçlarından tutuklanarak ceza evine teslim edilmiş, M.K,E.K,S.D,E.B,Y.Ç,S.B,Y.B,ve bir şüpheli ise serbest bırakılmıştır.(O.B)