info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Ali Yerlikaya SGK nın Resepsiyonuna Katıldı

Vali Ali Yerlikaya SGK’nın Resepsiyonuna Katıldı 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından bir resepsiyon düzenlendi.

 

Vali Ali Yerlikaya SGK’nın Resepsiyonuna Katıldı 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında,  Sosyal Güvenlik  Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından bir resepsiyon düzenlendi. İl Müdürü Mahmut Kotan ve müdürlük personelinin yer aldığı geceye; Vali Ali Yerlikaya, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ,Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır ve il protokolü ile davetliler de katılırken, gecede 2012 yılında en yüksek pirimi ödeyen işverenlere teşekkür plaketi, Vali Ali Yerlikaya’ya da kuruma olan yakın ilgisi ve katkılarından dolayı plaket verildi. Gecede konuşan  SGK İl Müdürü Mahmut Kotan; “ SGK’nın merkezinde insan faktörünün olduğunu, dolayısıyla insanı merkezde tutan bir anlayışla hareket ederek hizmet ağlarını her geçen gün genişlettiklerini” söyledi. Kotan, “ SGK ile ilgili bir memnuniyet anketi  yapıldığını, şu an için kurumdan memnuniyet oranının %76 olduğunu, kurumun son dönemdeki önemli bir çalışması olarak 1950- 1965 yılları arasındaki çalışanlarının hizmet bilgilerinin de bilgisayar ortamına aktarıldığı bilgisini de vererek, aynı istek ve heyecanla çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini” ifade etti.
SGK’nın gecesine katılan Vali Ali Yerlikaya da konuşmasında; “ SGK’nın son yılarda tek çatı altında birleşmesi ile birlikte, dikkat çeken çalışmaları ile yıldızı parlayan ve sosyal güvenliğin merkezinde büyük, bir o kadar da  vizyonu genişleyen bir kurum haline geldiğini” söyledi. Vali Yerlikaya; “SGK, öyle bir kurum ki, insana doğumundan önce dahi hizmet veren ve bu yönde çalışmalar içerisinde olan bir kurum diyerek, 81 il ve ilçe merkezlerinde hizmet veren SGK’nın, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı doğrultusunda hareket ettiğini ifade etti.Vali Yerlikaya, ödemelerini Tekirdağ SGK İl Müdürlüğüne yatıran ve 2012 itibarı ile en yüksek pirimi ödeyen firmalara da seslenerek,  aynı duyarlılık ve hassasiyeti vergi-tahakkuk alanında İstanbul yerine Tekirdağ’ı tercih ederek göstermelerini de istedi. Vali Ali Yerlikaya konuşmasının sonunda; başarılı çalışmaları nedeniyle, İl Müdürü Mahmut Kotan’ın şahsında tüm kurum personeline teşekkür etti. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün resepsiyonu, kurumu tanıtıcı filmlerin gösterimi ve müzik dinletisi ile sona erdi.