info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Kemelek Judocuları Ödüllendirdi

Ziyaretine gelen jodocu, antrenör, yönetici ve federasyon temsilcisini makamında ağırlayan Kemelek, Şehrimizde, bir spor akademisi eksikliği bulunuyor ve bu eksikliğin giderilmesi konusunda yakında gerekli çalışmalarımıza başlayacağız dedi.

Ziyaretine gelen jodocu, antrenör, yönetici ve federasyon temsilcisini makamında ağırlayan Kemelek, `Şehrimizde, bir spor akademisi eksikliği bulunuyor ve bu eksikliğin giderilmesi konusunda yakında gerekli çalışmalarımıza başlayacağız` dedi. Sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Vali Kemelek ve eşi Zehra Kemelek, madalya kazanan küçükler ve yıldızlar takımı sporcularına hediyeler verdi. Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, sporcuların gösterdikleri başarı sonucu kazandıkları madalyalarla Tekirdağ`ın gurur kaynağı olduklarını ifade etti.

Müsabakalarda madalya kazanan sporcular, şu isimlerden oluşuyor: Hamdi Yıldırım(Altın), Öykü Tutku Keskin(altın), Şeyda Başonar(altın), Emre Saldık(altın), Metehan Yüncüler(gümüş), Muhammet Mustafa Koç(gümüş), Serkan Öztürk(gümüş). Yunanistan`ın Gümülcine ilçesine Bağlı Dumruköy Kadın Kültür Derneği üyeleri, Vali Zübeyir Kemelek`i makamında ziyaret etti. Dumruköy Kadın Kültür Derneği Başkanı Özlem Hüseyin ile dernek üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Kemelek`in eşi Zehra Kemelek de hazır bulundu.